Q: Apa sing pabrik utawa dagang perusahaan? Carane akeh wong bisa ing perusahaan?

We are pabrik lan kita duwe 50 buruh nganti taun.

Q: Apa produk utama?

Clear kualitas adat PVC / PET / PP produk packing plastik, kayata kothak plastik kothak hadiah, packing kosmetik, packaging urip, packaging elektronik, pangan & cake packaging, ibu & packaging produk baby, packaging nulis, hardware & pribadi packaging, sandhangan & aksesoris packings, tas / tabung / folder / blisters packaging lan ing.

Q: Apa sing nyedhiyani sawetara conto?

Kita bakal dadi seneng ngirim conto free.

Q: Where is pabrik Panjenengan located Aku bisa visit ana?

pabrik kita dumunung ing Shanghai, China, lan sami-sami ngunjungi kita pabrik!

Q: Carane ora pabrik apa gegayutan kontrol kualitas?

Quality iku prioritas! Kita tansah masang wigati kanggo kualitas Ngontrol saka awal kanggo mburi. kita pabrik wis liwati ISO9001: 2005 uga akeh laporan pengawasan lan sertifikat pengawasan.

Q: Apa customer account donya?

A: Padha Lock & Lock, Durex, M & G, NIVEA, jeans, SONY, miffy, Belkin, BOSIDENG, Starbucks lan ing.

Q: Alexa Apa ngirim aku supaya kowe ngerti yen aku arep njaluk petik a?

-size saka produk (Length x Jembar x Tinggi)

-material lan lumahing jawab (Kita bisa maringi pitutur yen sampeyan ora yakin)

werna -printing (bisa Quote 4C yen sampeyan ora yakin)

-quantity

-FOB price is our usual price term, if you need CIF price, please let us know your port of destination.

-If it is possible, please also provide with pictures or design sketch for checking. Samples will be best for clarifying. If not, we will recommend relevant products with details for reference.

Q: When we create the artwork, what kind of format is available for printing?

-The popular ones: PDF, AI, PSD.

-Bleed size: 3-5mm.

-Resolution: no less than 300 DPI.

Q: How many days will sample be finished? And how about the mass production?

Sample lead time: usually need 7days. Mass production lead time usually need 20 days

If you are the urgent order, we can delivery about 10 days.

Q: How to make payment?

T/T, L/C & Western Union, paypal, trade assurance via Alibaba, we also accept most other convenient methods of payment.

Products kita

$ 0,05
$ 0,05
$ 0,05
$ 0,05
$ 0,05
$ 0,05
$ 0,05
$ 0,05
$ 0,05