PVC clear plastic box(China plastic box suppliers)

$ 0,05

polimer plastik wis ngalami évolusi akèh liwat wektu lan wis dadi Eco-loropaken. Industri packaging obah nyedhaki nggunakake luwih saka packaging lan kosmetik produk sustainable lan Eco-loropaken ora istiméwa.



*We only manufacturer plastic boxes & Minimum Order Quantity is 1000

Njaluk Sample Free


we are a professional factory that makes custom plastic boxes in bulk for clients.