Plastic Pillow Packaging Boxes | PVC/PET/PP For Sales

( 1клиент преглед)

$ 0,05

пластика перница пакување кутии обезбеди јасен и елегантен изглед на пакувањето и нудат повеќе премија согледува вредноста на производот на клиентите.*We only manufacturer plastic boxes & Minimum Order Quantity is 1000

Добие бесплатен примерок


we are a professional factory that makes custom plastic boxes in bulk for clients.