Asian prodhues kryesor i produkteve Packaging

ALPPM (Asian prodhuesi kryesor paketimin e produktit) është themeluar në vitin 2001, gjendet në Shanghai, Kinë. Ne kemi fabrika tona, Germany importuara Heidelberg gjashtë-ngjyra shtypjen UV makineri dhe kanë kaluar ISO9001: 2005, si dhe raportet e shumta të inspektimit dhe certifikatat e inspektimit.

Aftësitë tona përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në  prodhimin e të qartë me cilësi të lartë me porosi të qartë kuti plastike paketimit, kuti PVC, kuti plastike PET, kuti plastike PP, stand-up qese, pouches ushqimore, qese kafe, çanta zinxhir, zarf, letër  dhe kështu me radhë.

Produktet e fundit

Sale!
Vlerësuar me 5.00 nga 5
$ 1.49 $ 1.42
Sale!
$ 4.80 - $ 6,40
Sale!
Vlerësuar me 4.94 nga 5
$ 11.30 - $ 11.83
Sale!
Vlerësuar me 5.00 nga 5
$ 7.06 - $ 25,08

Crystal Clear Pillow Boxes

Transparente PVC jastëk Paketimi Box

$ 38,80

Crystal Clear Pillow Boxes

Clear PVC jastëk Box për Candy

$ 12.98
Sale!
Vlerësuar me 4.00 nga 5
$ 21.74 $ 20,65

Klientët tanë

image16
sep_top_Logo
image15-1
Philips
dx
image18
bllokohet
image20-1
DJT
Imge26-l
image24
Jins
image22
logo-1
image17