Asian UDHËHEQËSE PVC / PET / PP plastike Produkt PRODHIM

admin@alppm.com

ALPPM(Asian leading plastic product manufacturer) was founded in 2001, located in Shanghai, China. We have our own factory, Germany imported Heidelberg six-color UV printing machinery and have passed ISO9001:2005 as well as many inspection reports and inspection certificates. Our capabilities include but not limited to manufacture clear high-quality custom PVC/PET/PP plastic packing products, such as plastic square gift box, cosmetic packing, living packaging, electronic packaging, food & cake packaging, maternity & baby product packaging, stationery packaging, hardware & tools packaging, clothing & accessories packings, bags/tubes/folders/blisters packaging and so on.

Ne pranojmë OEM & ODM dhe kapacitetin tonë për prodhimin e auto-lock kutinë e poshtme është 50.000 në ditë dhe kuti normale poshtme 100.000 në ditë. Ne gjithmonë të garantuar produkte me një çmim konkurrues dhe cilësi të lartë dhe produktet tona kanë një shitje të madhe në tregun e brendshëm dhe të huaj. Ne kemi një marrëdhënie afatgjatë të biznesit me shumë marka të famshme botërore, të tilla si Lock & Lock, Durex, M & G, NIVEA, Jins, SONY, Miffy, Belkin, BOSIDENG, Starbucks, Loreal , dhe kjo është qëllimi ynë për të bërë çdo klient i kënaqur.

PROCESI I PRODHIMIT