Politika e privatësisë

Data në fuqi: 2 nëntor 2018

Shanghai Yirui Tregtinë Ndërkombëtare Co, Ltd ( "ne", "ne", ose "tonë") vepron https://www.alppm.com faqen e internetit ( "Shërbimi").

Kjo faqe ju informon për politikat tona në lidhje me grumbullimin, përdorimin dhe zbulimin e të dhënave personale, kur ju përdorni shërbimin tonë dhe zgjedhjet që keni lidhur me këto të dhëna. Politika e privatësisë tonë për Shanghai Yirui Tregtinë Ndërkombëtare Co, Ltd menaxhohet përmes Lirë Privacy Policy.

Ne përdorim të dhënat tuaja për të siguruar dhe për të përmirësuar shërbimin. Duke përdorur Shërbimin, ju pranoni për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit në përputhje me këtë politikë. Përveç nëse është përcaktuar ndryshe në këtë Privacy Policy, Shprehjet e përdorura në këtë Privacy Policy kanë të njëjtin kuptim si në Termat dhe Kushtet, të arritshme nga https://www.alppm.com

Mbledhja e informacionit dhe përdorimi

We collect several different types of information for various purposes to provide and improve our Service to you.

Types of Data Collected

Personal Data

While using our Service, we may ask you to provide us with certain personally identifiable information that can be used to contact or identify you (“Personal Data”). Personally identifiable information may include, but is not limited to:

 • Email address
 • First name and last name
 • Phone number
 • Cookies and Usage Data

Usage Data

We may also collect information how the Service is accessed and used (“Usage Data”). This Usage Data may include information such as your computer’s Internet Protocol address (e.g. IP address), browser type, browser version, the pages of our Service that you visit, the time and date of your visit, the time spent on those pages, unique device identifiers and other diagnostic data.

Tracking & Cookies Data

We use cookies and similar tracking technologies to track the activity on our Service and hold certain information.

Cookies are files with small amount of data which may include an anonymous unique identifier. Cookies are sent to your browser from a website and stored on your device. Tracking technologies also used are beacons, tags, and scripts to collect and track information and to improve and analyze our Service.

You can instruct your browser to refuse all cookies or to indicate when a cookie is being sent. However, if you do not accept cookies, you may not be able to use some portions of our Service.

Examples of Cookies we use:

 • Session Cookies. We use Session Cookies to operate our Service.
 • Cookies preferencë. Ne përdorim cookies Preferencë për të kujtuar preferencat tuaja dhe settings ndryshme.
 • Cookies të sigurisë. Ne përdorim cookies sigurisë për qëllime të sigurisë.

Përdorimi i të dhënave

Shanghai Yirui Tregtinë Ndërkombëtare Co, Ltd përdor të dhënat e mbledhura për qëllime të ndryshme:

 • Për të siguruar dhe për të ruajtur e Shërbimit
 • Për të njoftuar ju në lidhje me ndryshimet në Shërbimin tonë
 • Për të lejuar ju për të marrë pjesë në tiparet interaktive e shërbimit tonë, kur ju vendosni për të bërë këtë
 • Për të siguruar kujdes të konsumatorëve dhe mbështetje
 • Për të siguruar analizë apo informacion të vlefshëm në mënyrë që ne mund të përmirësojë Shërbimin
 • Për të monitoruar përdorimin e Shërbimit
 • Për të zbuluar, parandaluar dhe adresuar çështjet teknike

Transferimi i të dhënave

Your information, including Personal Data, may be transferred to — and maintained on — computers located outside of your state, province, country or other governmental jurisdiction where the data protection laws may differ than those from your jurisdiction.

If you are located outside China and choose to provide information to us, please note that we transfer the data, including Personal Data, to China and process it there.

Your consent to this Privacy Policy followed by your submission of such information represents your agreement to that transfer.

Shanghai Yirui International Trade Co., Ltd. will take all steps reasonably necessary to ensure that your data is treated securely and in accordance with this Privacy Policy and no transfer of your Personal Data will take place to an organization or a country unless there are adequate controls in place including the security of your data and other personal information.

Disclosure Of Data

Legal Requirements

Shanghai Yirui International Trade Co., Ltd. may disclose your Personal Data in the good faith belief that such action is necessary to:

 • To comply with a legal obligation
 • To protect and defend the rights or property of Shanghai Yirui International Trade Co., Ltd.
 • To prevent or investigate possible wrongdoing in connection with the Service
 • To protect the personal safety of users of the Service or the public
 • To protect against legal liability

Sigurinë e të dhënave

Siguria e të dhënave tuaja është e rëndësishme për ne, por mos harroni se asnjë metodë e transmetimit në internet, apo metoda e magazinimit elektronik është 100% i sigurt. Ndërsa ne përpiqemi që të përdorin mjete të pranueshme komerciale për të mbrojtur të dhënat tuaja personale, ne nuk mund të garantojë sigurinë e saj absolute.

Ofruesit e Shërbimeve

Ne mund të punësojë kompani të palës së tretë dhe individët për të lehtësuar shërbimin tonë ( "ofruesit e shërbimeve"), të ofrojë shërbimin në emër tonë, për të kryer shërbime Service-lidhur apo për të na ndihmuar në analizimin se si është përdorur shërbimin tonë.

Këto palë të treta të kenë qasje në të dhënat personale tuaj vetëm për të kryer këto detyra në emër tonë dhe janë të detyruar të mos zbulojë apo e përdorin atë për ndonjë qëllim tjetër.

analitikë

Ne mund të përdorim Ofruesit e Shërbimeve të palës së tretë për të monitoruar dhe analizuar përdorimin e shërbimit tonë.

 • Google Analytics

  Google Analytics is a web analytics service offered by Google that tracks and reports website traffic. Google uses the data collected to track and monitor the use of our Service. This data is shared with other Google services. Google may use the collected data to contextualize and personalize the ads of its own advertising network.

  You can opt-out of having made your activity on the Service available to Google Analytics by installing the Google Analytics opt-out browser add-on. The add-on prevents the Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, and dc.js) from sharing information with Google Analytics about visits activity.

  For more information on the privacy practices of Google, please visit the Google Privacy & Terms web page: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Links To Other Sites

Our Service may contain links to other sites that are not operated by us. If you click on a third party link, you will be directed to that third party’s site. We strongly advise you to review the Privacy Policy of every site you visit.

We have no control over and assume no responsibility for the content, privacy policies or practices of any third party sites or services.

Children’s Privacy

Our Service does not address anyone under the age of 18 (“Children”).

We do not knowingly collect personally identifiable information from anyone under the age of 18. If you are a parent or guardian and you are aware that your Children has provided us with Personal Data, please contact us. If we become aware that we have collected Personal Data from children without verification of parental consent, we take steps to remove that information from our servers.

Ndryshimet në këtë Privacy Policy

Ne mund të rinovuar tonë Privacy Policy kohë pas kohe. Ne do t'ju njoftojë për çdo ndryshim nga postimi Politika e re e privatësisë në këtë faqe.

Ne do të ju lejojnë të dini nëpërmjet postës elektronike dhe / ose një lajmërim në Shërbimin tonë, para ndryshimit të bëhet efektive dhe update "Datë efektive" në krye të kësaj Privacy Policy.

Ju këshillojmë për të shqyrtuar këtë Privacy Policy në mënyrë periodike për çdo ndryshim. Ndryshimet në këtë Privacy Policy janë efektive kur ata janë postuar në këtë faqe.

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Privacy Policy, ju lutemi na kontaktoni:

 • By email: jack.qiu@alppm.com
 • Duke vizituar këtë faqe në faqen tonë të internetit: https://www.alppm.com/contact
 • Me numrin e telefonit: +8618917000088