Clear PVC Boxes | Transparent Plastic Boxes| Plastic Boxes Supplier

( 1Customer Review)

$ 0,05

polimere plastike janë të qëndrueshme dhe kanë veti të mira pengesë të cilat sigurojnë që këto kuti plastike paketimit të mbrojtur produktin nga dëmtimi gjatë transportit dhe gjithashtu nga elementet e motit të jashtme.

Plastic packaging is also lightweight which reduces the transportation cost and the carbon footprints of the product. The current article details some good plastic packaging boxes for product packaging.

 *We only manufacturer plastic boxes & Minimum Order Quantity is 1000

Merrni një mostër e lirë


ne jemi një fabrikë profesional që i bën kuti me porosi plastike në sasi të mëdha për klientët.