Plastic Pillow Packaging Boxes | PVC/PET/PP For Sales

( 1Customer Review)

$ 0,05

Plastike kutive të paketimit jastëk të sigurojë një të ndjehen uncluttered dhe elegante në paketim dhe të ofrojë një vlerë më shumë premium perceptuar e produktit për konsumatorët.*We only manufacturer plastic boxes & Minimum Order Quantity is 1000

Merrni një mostër e lirë


ne jemi një fabrikë profesional që i bën kuti me porosi plastike në sasi të mëdha për klientët.