Mirë se vini në Shanghai Yirui Tregtinë Ndërkombëtare Co, Ltd

These terms and conditions outline the rules and regulations for the use of Shanghai Yirui International Trade Co., Ltd.’s Website.

Shanghai Yirui International Trade Co., Ltd. is located at:

Room 1708,Miping Plaza,No.1085,Zhenchen Road, , Shanghai
Baoshan District – 200444, China

By accessing this website we assume you accept these terms and conditions in full. Do not continue to use Shanghai Yirui International Trade Co., Ltd.’s website
if you do not accept all of the terms and conditions stated on this page.

The following terminology applies to these Terms and Conditions, Privacy Statement and Disclaimer Notice
and any or all Agreements: “Client”, “You” and “Your” refers to you, the person accessing this website
and accepting the Company’s terms and conditions. “The Company”, “Ourselves”, “We”, “Our” and “Us”, refers
to our Company. “Party”, “Parties”, or “Us”, refers to both the Client and ourselves, or either the Client
or ourselves. All terms refer to the offer, acceptance and consideration of payment necessary to undertake
the process of our assistance to the Client in the most appropriate manner, whether by formal meetings
of a fixed duration, or any other means, for the express purpose of meeting the Client’s needs in respect
of provision of the Company’s stated services/products, in accordance with and subject to, prevailing law
of China. Any use of the above terminology or other words in the singular, plural,
capitalisation and/or he/she or they, are taken as interchangeable and therefore as referring to same.

Cookies

We employ the use of cookies. By using Shanghai Yirui International Trade Co., Ltd.’s website you consent to the use of cookies
in accordance with Shanghai Yirui International Trade Co., Ltd.’s privacy policy.

Shumica e vendeve ditën e moderne interaktive web
të përdorin cookies për të na mundësojnë të rifitoj të dhënat e përdoruesit për çdo vizitë. Cookies janë përdorur në disa zona të faqes tonë
për të mundësuar funksionalitetin e kësaj zone dhe lehtësinë e përdorimit për ata njerëz që vizitojnë. Disa nga tonë të
partnerëve Filialin / e reklamave mund të përdorin cookie-t.

Liçensë

Nëse nuk shprehet ndryshe, Shanghai Yirui Tregtinë Ndërkombëtare Co, Ltd dhe / ose licensuesit është e zotërojnë të drejtat e pronës intelektuale për të
gjitha materialet në Shanghai Yirui Tregtinë Ndërkombëtare Co, Ltd .. Të gjitha drejtat e pronësisë intelektuale janë të rezervuara. Ju mund të shikoni dhe / ose të shtypura
faqet nga https://www.alppm.com/ për përdorim personal subjektin tuaj të kufizimeve të përcaktuara në këto terma dhe kushte.

Ju nuk duhet:

 1. Republish materialit nga https://www.alppm.com/
 2. Sell, rent or sub-license material from https://www.alppm.com/
 3. Reproduce, duplicate or copy material from https://www.alppm.com/

Redistribute content from Shanghai Yirui International Trade Co., Ltd. (unless content is specifically made for redistribution).

Hyperlinking to our Content

 1. The following organizations may link to our Web site without prior written approval:
  1. Government agencies;
  2. Search engines;
  3. News organizations;
  4. Online directory distributors when they list us in the directory may link to our Web site in the same
   manner as they hyperlink to the Web sites of other listed businesses; and
  5. Systemwide Accredited Businesses except soliciting non-profit organizations, charity shopping malls,
   and charity fundraising groups which may not hyperlink to our Web site.
 1. Këto organizata mund të lidhura me faqen tonë në shtëpi, për të botimeve ose të tjera informacione Web vend aq të gjatë
  si lidhje: (a) nuk është në asnjë mënyrë mashtruese; (b) nuk do të thotë në mënyrë të gabuar sponsorizimi, miratimin ose
  aprovimin e palës që lidh dhe produktet apo shërbimet e saj; dhe (c) përshtatet në kontekstin e lidhjes së
  faqes partisë.
 2. We may consider and approve in our sole discretion other link requests from the following types of organizations:
  1. zakonisht i njohur burimet e informacionit të konsumit dhe / ose të biznesit të tilla si Dhomave të Tregtisë, American
   Automobile Shoqata, AARP dhe konsumatorët Bashkimit;
  2. Faqet e komunitetit dot.com;
  3. shoqatat apo grupet e tjera që përfaqësojnë organizatat bamirëse, duke përfshirë faqet bamirëse duke i dhënë,
  4. shpërndarësit në internet directory;
  5. portaleve të internetit;
  6. accounting, law and consulting firms whose primary clients are businesses; and
  7. educational institutions and trade associations.

We will approve link requests from these organizations if we determine that: (a) the link would not reflect
unfavorably on us or our accredited businesses (for example, trade associations or other organizations
representing inherently suspect types of business, such as work-at-home opportunities, shall not be allowed
to link); (b)the organization does not have an unsatisfactory record with us; (c) the benefit to us from
the visibility associated with the hyperlink outweighs the absence of link is in the context of general resource information or is otherwise consistent with editorial content
in a newsletter or similar product furthering the mission of the organization.

These organizations may link to our home page, to publications or to other Web site information so long as
the link: (a) is not in any way misleading; (b) does not falsely imply sponsorship, endorsement or approval
of the linking party and it products or services; and (c) fits within the context of the linking party’s
site.

If you are among the organizations listed in paragraph 2 above and are interested in linking to our website,
you must notify us by sending an e-mail to jack.qiu@alppm.com .
Please include your name, your organization name, contact information (such as a phone number and/or e-mail
address) as well as the URL of your site, a list of any URLs from which you intend to link to our Web site,
and a list of the URL(s) on our site to which you would like to link. Allow 2-3 weeks for a response.

Approved organizations may hyperlink to our Web site as follows:

 1. By use of our corporate name; or
 2. By use of the uniform resource locator (Web address) being linked to; or
 3. Nga përdorimi i çfarëdo lloji tjetër të ueb-faqen tonë ose materiale duke u lidhur me atë kuptim brenda
  kontekstit dhe formatit të përmbajtjes në faqen e partisë lidh së.

Nuk ka përdorimi i Shanghai Yirui Tregtinë Ndërkombëtare Co, Ltd, logo apo artwork-tjetrit do të lejohet për të lidhur mungon një licencë trademark
marrëveshje.

Iframes

Pa miratimin paraprak dhe lejen me shkrim, ju nuk mund të krijojë korniza rreth Web faqet tona apo
të përdorin teknika të tjera që ndryshojnë në ndonjë mënyrë prezantimin vizual ose pamjen e Web faqen tonë.

Rezervimi i të drejtave

We reserve the right at any time and in its sole discretion to request that you remove all links or any particular
link to our Web site. You agree to immediately remove all links to our Web site upon such request. We also
reserve the right to amend these terms and conditions and its linking policy at any time. By continuing
to link to our Web site, you agree to be bound to and abide by these linking terms and conditions.

Removal of links from our website

If you find any link on our Web site or any linked web site objectionable for any reason, you may contact
us about this. We will consider requests to remove links but will have no obligation to do so or to respond
directly to you.

Whilst we endeavour to ensure that the information on this website is correct, we do not warrant its completeness
or accuracy; nor do we commit to ensuring that the website remains available or that the material on the
website is kept up to date.

Content Liability

We shall have no responsibility or liability for any content appearing on your Web site. You agree to indemnify
and defend us against all claims arising out of or based upon your Website. No link(s) may appear on any
page on your Web site or within any context containing content or materials that may be interpreted as
libelous, obscene or criminal, or which infringes, otherwise violates, or advocates the infringement or
other violation of, any third party rights.

Disclaimer

To the maximum extent permitted by applicable law, we exclude all representations, warranties and conditions relating to our website and the use of this website (including, without limitation, any warranties implied by law in respect of satisfactory quality, fitness for purpose and/or the use of reasonable care and skill). Nothing in this disclaimer will:

 1. limit or exclude our or your liability for death or personal injury resulting from negligence;
 2. limit or exclude our or your liability for fraud or fraudulent misrepresentation;
 3. limit any of our or your liabilities in any way that is not permitted under applicable law; or
 4. exclude any of our or your liabilities that may not be excluded under applicable law.

Kufizimet dhe përjashtimet e përgjegjësisë të përcaktuara në këtë nen dhe diku tjetër në këtë mohim: (a)
janë subjekt i paragrafit të mësipërm; dhe (b) të qeverisur të gjitha detyrimet që rrjedhin nën mohim, ose
në lidhje me lëndën e këtij mohim, duke përfshirë detyrimet që dalin në kontratë, në dhimbje reumatike
(duke përfshirë neglizhencës) dhe për shkelje të detyrës statutore.

Në masën që në faqen e internetit dhe e informacionit dhe shërbimeve në faqen e internetit janë dhënë pa pagesë,
ne nuk do të jetë përgjegjës për ndonjë humbje ose dëmtim të çfarëdo natyre.

Credit & Të dhënat e kontaktit

Kjo faqe Marrveshje dhe kushte u krijua në termsandconditionstemplate.com gjenerator. Nëse keni
ndonjë pyetje në lidhje me ndonjë nga kushtet tona, ju lutem na kontaktoni.