Biggest Clear PVC Boxes Wholesale | Plastic Packaging Box

( 3ulasan customer)

$ 0.05

Salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti ngagunakeun buleud palastik pikeun bungkusan kosmetik téh aranjeunna kacida ngarugikeun éféktif. Lamun dibandingkeun alternatif bungkusan séjén kawas logam, bungkusan plastik geus laér leuwih murah tur éféktif. bungkusan plastik ogé ngurangan biaya transportasi produk.


* Urang ukur produsén palastik buleud & Copélna Orde kuantitas ngarupakeun 1000
Chat with us
Chat with us
Tell us about your packaging boxes' size, material & quantity, and we will get back to you within 24 hours!
Connecting...
Tell us about your packaging boxes' size, material & quantity, and we will get back to you within 24 hours!
Tell us about your packaging boxes' size, material & quantity, and we will get back to you within 24 hours!
:
:
:
Tell us about your packaging boxes' size, material & quantity, and we will get back to you within 24 hours!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad