Hiji pabrik kotak PVC nyebutkeun yen aranjeunna geus pangalusna geus nurun jadi klise a. Anjeun bisa manggihan ratusan pabrik palastik nu nyebutkeun yén métode maranéhanana nyieun eta pausahaan pangalusna aya.

Technically, we’re about to say the exact same thing.

We’re about to say that we’re the maestros when it comes to making PVC/PET/PP plastic packaging for many products. But, we have some viable reasons that prove the fact and back up our claim.

So, without further ado, let’s get into a few reasons why our products and our packaging factory are the finest choices in the world.

1. We’re One of the Top PVC box factories Out There

Ask yourself a question: which company would you hire?

Dupi anjeun nyewa PVC pabrik kotak nu bakal ngan dimimitian kaluar atawa parusahaan nu bakal geus nepi na ngajalankeun sarta porsi sababaraha ngaran pangbadagna di sakabéh dunya?

Mangga parios video parusahaan urang urang:

jawaban nu aya geulis atra.

Pabrik kotak PVC kami hiji anu geus dina bisnis salila sababaraha taun sarta geus dilayanan leuwih ti sababaraha sahiji pakaya 500 pausahaan.

Starbucks , Sephora, L'Oreal, Nivea, Durex , sarta J! NS aya ngan sababaraha tina rébuan ngaran.

Simkuring teh folks aranjeunna giliran pikeun sakabéh kaperluan bungkusan produk maranéhanana.

Arurang kacida dipercaya ku ngaran ieu sarta aranjeunna pernah ragu nawiskeun syukur maranéhanana pikeun jasa urang. Ku kituna, upami pausahaan luhur anu ngagunakeun jasa urang, éta tanda jelas yén meureun anjeun kedah ogé.

Baca   Jelas PVC kotak: Pilihan Best pikeun bungkusan Produk?

 

2. kami Plastik bungkusan Produk Ulah kos a Fortune

Salah sahiji masalah utama pausahaan nu ngamimitian partnership kalayan kami nyaeta harga.

Henteu unggal parusahaan boga kantong jero kana teundeun a récéh santun on ngan kemasan. A persentase badag konsumén urang téh leutik usaha mimiti-up nu dipake dina rada anggaran ketang.

 

Simkuring terang ieu sareng éta naha urang Tujuan pikeun mastikeun yén nu nuju meunang harga panghandapna mungkin.

Simkuring resep nelepon Sunan Gunung Djati parusahaan hiji masarakat.

Yakin, urang nuju nyieun duit kawas naon séjén produsén bungkusan produk kosmetik sadunya. Untung nya naon ngabantuan kami tetep pabrik urang di Shanghai jalan.

But, that isn’t our primary concern. We don’t exploit our customers and overcharge them just to make a profit. Our utmost effort is to make our services easy to hire.

Jelas Plastik PVC Box Manufacturers suppliers & Wholesalers Ti Cina
KIKO packaging box from PVC box factory

Plastic is cheap and our PVC/PET/PP plastic packaging for cosmetic products are the most affordable you’re ever going to find. Do yourself and your company a favor; get our plastic packaging.

 

3. Our Plastic Packaging Products are Durable, Waterproof and Light Weight

Plastic products are generally meant to be all three of the above, but when it comes to our PVC/PET/PP plastic packaging for cosmetic products, there is absolutely no competition. Let’s get into a bit how we excel in all three departments.

  • kakuatan keur nahan

Our high-quality raw materials ensure that our PVC/PET/PP plastic products aren’t flimsy. They can withstand their fair share of wear and tear without a problem. We ensure that our cosmetic plastic packaging can be used for things a lot heavier than just a bunch of makeup.

  • Waterproof

Companies prefer to use our plastic packaging especially when they’re going to be shipping overseas. There’s always a chance a crate or something might go overboard. Don’t worry about your merchandise getting wrecked. Our airtight packages are entirely waterproof. The plastic might get wet, but the cosmetics won’t.

  • Light Weight

Not much we can say about this. Plastic is obviously lightweight. Even though we put quite a lot of attention on the durability aspect, our plastics remain lightweight and easier to carry and transport.

Baca   Plastik bungkusan Box Éta drive Penjualan - Guide lengkep

 

4. Our PVC box factory Have the Most Helpful Customer Support Ever

Just like any other customer support, ours is also meant to “support” the customers.

But, trust us when we say this, you haven’t seen a customer support till you’ve seen the one at ALPPM.

Our people are the most helpful bunch you’re going to find. You can contact us around the clock and we’ll be here 24 hours of each day.

Jelas Plastik PVC Box Manufacturers suppliers & Wholesalers Ti Cina
team member of PVC box factory

We can answer any queries or follow up questions that you might have. You can call us to request quotes and we’ll get back to you in 20-24 hours with the exact price for our service.

Are you looking for 3D designs of the packaging that you’re going to get? Don’t worry; you can request a complete CAD sample before we get to the manufacturing phase. We can have your CAD designs ready in just a week and have the product delivered to your doorstep in just two weeks.

 

5. Our Variety of Products for other industries 

Sure, we’re great when it comes to manufacturing cosmetic plastic product packaging; but our services aren’t limited to that. We can make plastic packaging for a variety of different applications in our PVC box factory. A list of all the things we make packaging for are listed below:

  • Cosmetics (Obviously)
  • orok Produk
  • Cards
  • baju
  • Accessories
  • éléktronika
  • Food
  • Gift Box
  • Living Packing
  • Pet Box
  • PVC Box

Eleven is quite a high number which goes to show why we are the best PVC box factory in the world.

Baca   Kumaha Dupi kasinugrahan Box bungkusan Tambahkeun Nilai More?

Here is our PVC/PET/PP plastic boxes showcase video from Youtube:

 

Closing Thoughts

In the end, we’d like to say that you don’t necessarily have to order in bulk. If you’re looking to find a PVC box factory or just want to try out our products, you can purchase them from our website or from https://www.alppm.com

The prices are pretty low and they shouldn’t cost you that much. You’ll get to experience our products first hand and we hope that they can meet your expectations. If you have any questions about any of our products or our PVC box factory, please go ahead and leave us a message or send us an email: jack.qiu@alppm.com

 

ABOUT ALPPM

ALPPM (Asian ngarah produsén produk plastik,  https://www.alppm.com ) geus ngalayanan nu PVC / pepet / PP bungkusan plastik kaperluan klien tina loba industri saprak 2001.

Kami buleud palastik jelasanu dijieun kalawan Jérman kami diimpor Heidelberg genep warna mesin percetakan UV di pabrik urang sorangan di Shanghai, Cina. Kami terus ngaronjatkeun métode jeung standar urang pikeun miara efisiensi sarta produktivitas.

kamampuhan urang diantarana tapi henteu diwatesan ku rancang jelas kualitas luhur produk packing custom PVC / pepet / PP plastik, sapertos kotak palastik kado kuadrat, bungkusan pikeun kosmetik, hirup, éléktronik, kadaharan & kueh, maternity & orok produk, tulis, hardware & parabot, pakéan & asesoris packings, tas / tabung / polder / bisul jeung saterusna.

Di dieu téh kotak PVC video kami:

Urang narima OEM & ODM jeung kapasitas produksina kami pikeun kotak handap otomatis-konci anu 50.000 per poé na normal kotak handap 100.000 per poé.

Simkuring boga hubungan bisnis jangka panjang jeung loba merek kawentar dunya, kayaning konci & konci, Durex, M & G, NIVEA, JINS, Sony, miffy, Belkin, BOSIDENG, Starbucks, LOREAL, sarta éta gawang urang sangkan unggal klien wareg.

Sumber:  https://www.alppm.com/pvc-box-factory/

Post patali
Chat with us
Chat with us
Want to know more details about our Plastic Boxes? Just send us a message!
Connecting...
Want to know more details about our Plastic Boxes? Just send us a message!
Want to know more details about our Plastic Boxes? Just send us a message!
:
:
:
Want to know more details about our Plastic Boxes? Just send us a message!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad